Andreana Čekić "zarobljena" u Beču, oglasila se: "Situacija je komplikovana, primorani su da napuste domove"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Pevačica Andreana Čekić odrasla je u Beču gde se nalazi i njena adresa boravišta.

Ona je trenutno u glavnom gradu Austrije, gde se već dva dana odigrava prava drama uzrokovana vremenskim neprilikama.

Naime, Beč je pogodilo jako nevreme zbog čega se izlio Dunav. Pojedini delovi grada i auto put su poplavljeni. Kako austrijski mediji javljaju zbog obilnih padavina saobraćaj delimično obustavljen, škole su u vanrednom režimu, mnoge ulice su zatvorene a do nekih zgrada se može doći samo čamcem.

Pozveli smo Andreanu koja je trenutno "zarobljena" u Beču.

- Situacija je komplikovana, delovi grada oko Dunava su skroz poplavljeni i ljudi su primorani da napuste svoje domove. Srećom, moja zgrada je na bezbednom ali sam ja ipak odlučila da odem par dana u terme koje se nalaze na periferiji grada dok se situacija ne smiri - rekla je Andreana za Telegraf.rs.

Podsetimo, Andreana od treće godine živi u Beču a nedavno je tamo kupila i vilu. O životu u Austriji Čekićeva je nedavno govorila u "Ceca šou".

- Imala sam tri godine, to je bila promena sredine. Ja sam rođena u Dubici, tu sam se vezala za baku, i ceo ambijent tamo i onda sam sa majkom došla za Beč. Sve se promenilo, brzo sam naučila nemački. Sad mnogo volim Beč, stekla sam i mnogo prijatelja, ali mi je i tatina strana falila. Ja sam se stalno za raspuste vraćala u Dubicu. Ipak mi je uvek bilo neprijatno da kažem da sam iz Beča. Sada najviše vremena provodim u Beogradu. Ja zaređam po tri, četiri pet meseci. Ali u Beču sada imam kuću, dvorište i cvrkuću mi ptice i ja ne čujem ništa drugo – otkrila je Andreana.

8Telegraf.rs)

Video: Austrija pogođena stravičnim poplavama: U Beču se do nekih zgrada može samo čamcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    16. septembar 2024 | 11:45

    Baš je ona ugrozena,, jaoooo muka mi od nazovi Zvezda😂

  • Bolic

    16. septembar 2024 | 11:41

    Haha kog ste nasli da pitate.Fora je da se pohvali da je otišla u ,,terme,, ajde al lupa ova.i ja dam u Beču nemam vilu a nije toliko uzasno

  • Игрутин први

    16. septembar 2024 | 11:31

    Тако то бива , кад је земља равна плоча , па вода нема где да оде!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA