"Majka me sabotira!": Miljana Kulić u suzama zbog kritika Marije, pa otkrila ime za bebu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, sinoć je saznala da je trudna, a nakon toga je dobila razgovor sa svojom majkom Marijom Kulić, koja je oštro osudila, ali i sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom koji joj je pružio podršku i rekao da će biti uz nju.

Miljana je otvoreno govorila sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, te je otkrila da je kivna na majku, koja je, kako kaže, negativno reagovala na vest da će postati baka.

- Ja se osećam kao Alisa u zemlji čuda. Kad sam bila mala, mama je bila ta koja me je hvalila, a sada samo pronalazi neke moje greške. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Sabotira me majka. Nije joj jasno kako se ja sad osećam. Biću odgovorna trudnica, brinuću maksimalno, pokazaću da sam odgovorna - kazala je Miljana.

- Je l' si predosetila da si trudna? - upitao je Darko.

- Da, jesam. Osećam se jako čudno. Jako mi se spavalo, glava mi je padala ovih dana. Osetila sam da sam trudna. Međutim, Darko, mene je malo zadnjica bolela, možda je i zbog toga jer sam trudna. Ja želim opet da imam bebicu malu. Osećam da je devojčica. Ukoliko bude žensko, zvaće se Milica. Mislim da će i moj sin Željko biti ponosan na mene, jer sam se ja trudim samo da imam za njega. Mislim da ćemo Zola i ja moći da pokažemo da smo normalni ljudi i da će nas roditeljstvo promeniti. Sigurna da smo sposobni normalno da funkcionišemo - kazala je Miljana.

- U kojoj meri je Zola zreliji u odnosu na ranije? - upitao je Darko.

- Ustaje na vreme, ne kocka više. Roletne su podignute, nisu više spuštene. Živi jedan normalan život. Odgovorniji je nego ranije - istakla je Miljana.

- Kad ti je termin da se porodiš? - upitao je Darko.

- Ako sam sad treća nedelja, onda je u maju mesecu. Možda bude na rođendan Velikog šefa - kazala je Miljana.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Miljana i Ivan se ne odvajaju: Objavila snimak iz kola, ovo Marinkovićevo pitanje niko nije očekivao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA