Ana Sević besna zbog suspenzije Nemanje Majdova na pet meseci jer se krstio na OI: "Neka se svi sportisti..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nemanja Majdov, reprezentativac Srbije u džudou, suočio se s ozbiljnom kaznom nakon što je Svetska džudo federacija (IJF) izrekla petomesečnu suspenziju zbog kršenja njihovih religioznih kodeksa. Suspendovan je zato što se krstio pre svoje borbe na Olimpijskim igrama u Parizu.

Majdov se oglasio i istakao da se ne kaje zbog svog čina, naglašavajući da je krštenje za njega od velikog značaja.

- Pre 15 dana sam primio odluku da sam suspendovan na pet meseci zbog krštenja pri ulasku na meč na Olimpijadi. U mom odbrambenom pismu nisam hteo da se izvinim zbog krštenja, i naravno da nisam, niti ću ikada. Gospod mi je dao sve, kako privatno tako i za moju karijeru, i on je za mene broj 1 i ponosim se time. I to se neće promeniti niti pod kojim uslovom - napisao je Majdov.

Pevačica Ana Sević se oglasila i uputila je podršku Majdovu.

- Nadam se da će posle ovoga svi naši sportisti da se krste, svuda i na svim takmičenjima u inat zlu koje vlada ovim svetom. Bože pomozi - napisala je Sević.

Ana Sević Foto: Instagram/anasevicofficial

Nemanja Majdov će zbog suspenzije biti sprečen da nastupa na svim turnirima i pripremama tokom narednih pet meseci, što će značajno uticati na njegovu karijeru. Uprkos ovim izazovima, Majdov je obećao da će se vratiti jači nego ikad i nastaviti da se bori za svoje ciljeve.

Podsetimo, srpski džudista je u dva navrata diskvalifikovan od strane sudija na Olimpijskim igrama u Parizu, a imao je i burne reakcije.

Bio je i vidno iznerviran, reagovali su i sa naše klupe na sudije, ali promene odluke nije bilo u Parizu. Nova kazna, nastavak je pehova za srpskog sportistu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok oluja hara Srbijom Ana Sević šalje vrele pozdrave sa plaže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    16. septembar 2024 | 11:48

    BRAVO NEMANJA. ŽIV BIO I BOG TE ČUVAO NA MNOGAJA LJETA. AMIN.

  • Maja

    16. septembar 2024 | 12:07

    Ko je ova Sevic ? Jos besna ? Pa jos se pise o tome ? Da je besan Colic ili neka mustra pa ajde ali necija zena bivsa je besna ?! Sta reci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA