"Ne želim nikakvu poveznicu niti kontakt!" JK presekla, a Tošić poručio: "Voleo bih da ostanemo prijatelji"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Domaća javnost danas bruji o razvodu poznatog para, pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, koji se desio nakon 16 godina turbulentnog braka.

Jelena je prva podelila objavu o razvodu, kada je brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram saopštila da je potpisala papire dok se njen, sada već bivši supružnik, nije ni pojavio, nego je poslao ovlašćeno lice da to uradi umesto njega.

Između ostalog, Jelena je u saopštenju navela:

- Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života sem ako je reč o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću verovatno i poginuti - napisala je Jelena Karleuša.

Tošić je potom dao svoj komentar o razvodu i istako da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

- Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i za svoju decu. Sve ružne stvati treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu - napisao je između ostalog u objavi Duško Tošić.

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija JK na pitanje o novom dečku, nasmejala se nikad slađe: "A vi biste voleli da...?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puležan

    15. septembar 2024 | 16:29

    Hrabra je kafa daje ovakvu izjavu, a zna da je varala muža s Vra******.

  • Pravda

    15. septembar 2024 | 17:13

    Ceo svet zna da je varala Duska sa Vranjesom a ono sto se ne zna nikom nista! Sa njom covek ne treba da zivi ni 5minuta pa makar ona imala 100 miliona evra u dzepu. To je luda od zene. Dusko spasio si se bede!Glavu gore Dule!!!

  • Dragana

    15. septembar 2024 | 16:00

    Odrala ga haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA