Jovanu Jeremić sačekalo iznenađenje u jutarnjem: Na torti figure nje i Trampa, ali i detalj posvećen Đokoviću

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić, sprema se za put u Ameriku.

Kako smo ranije pisali, ove godine će izveštavati uživo sa predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, 5. novembra.

Tim povodom, voditeljka je danas tokom jutarnjeg programa dobila neočekivani poklon! Reč je o torti koja ima tri sprata, a na svakom se nalazi figurica Jovane.

Na samom vrhu je figura Jovane Jeremić koja je obučena za tenis sa sve reketom u ruci, ali tu je i kruna, dok je na sredini figura voditeljke i Donalda Trampa, koji se pozdravljaju.

- Moje mesto je na vrhu svetskog šou biznisa. Ja znam da tamo pripadam. Obučena sam kao teniserka jer neko koga ja najviše na svetu volim posle televizije je Novak Đoković, on je izmenio moj život. Nakon knjige koju sam pročitala shvatila sam da želim da budem heroina svog života, a ne žrtva u očima drugih, rekla je između ostalog Jovana Jeremić.

Plan je bio da, 3. novembra leti za Njujork i to odmah po završetku jutarnjeg programa.

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta - istakla je voditeljka, pa potom u emisiji "Premijera - vikend specijal" nadovezala na tu temu.

- Možda odem i ranije, ja ću se stalno javljati, neće biti pauze. Imaćemo mnogo posla, neću samo izveštavati, već ću raditi ozbiljne intertvjue koje planiram da obavim tamo. Nemoj da vas iznenadi i intervju sa Donaldom Trampom - rekla je Jovana.

Inače, u Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega sa Pink televizije.

Video: Jovana o ćerki koja je umesto u predškolsko, otišla na Pink da radi: Evo na šta je pare potrošila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA