Džinovićeva reagovala na razvod Karleuše i Tošića: Jelena potpisala papire, ona joj ovako pružila podršku

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pop diva Jelena Karleuša potpisala je papire za sporazumni razvod. Posle 16 godina turbulentnog odnosa, stavila je tačku na brak sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Kako je naznačila u objavi, sa Duškom više ne želi nikakvu poveznicu.

- Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života sem ako je reč o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću verovatno i poginuti - napisala je između ostalog Jelena Karleuša.

Karli je dobila podršku brojnih prijatelja, kolega i milionskih pratilaca na društvenim mrežama. Među njima se našla i ćerke pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina.

Džinovićeva je Jelenu podržala lajkom na objavu, što je uradilo do sada još preko 45 hiljada ljudi.

Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, mlada blogerka Đina Džinović nedavno je prolazila kroz razvod roditelja.

Njen otac, Haris  Džinović, se 28. marta 2024. godine pojavio u Prvom osnovnom sudu, kako bi završili proceduru razvoda, ali se Melina tada nije pojavila. Haris je potom otkrio svoje mišljenje, zašto nije došla.

- Ne znam zašto nije došla. Ne znam da li je mogla da me gleda u oči ili ne, ali ja ne vidim da je to nešto vezano za mene. Ne mislim da je to zbog sramote, verovatno ona ima neke svoje razloge zbog kojih se nije pojavila. Mislim da je civilizacijski da dođeš da se razvedeš. To ide vrlo brzo, više traje ta papirologija... Tu se najviše čeka, a u stvari je samo u pitanju samo jedan potpis. Potpišeš i to je to - rekao je Haris i dodao:

- Imao sam neke informacije da nije tu, da nije u Beogradu. Ali nema veze, advokati imaju tu moć da nas razvedu i bez njenog prisustva - naveo je pevač, što do sada nije bilo poznato.

Kako je tada priznao, do razvoda je postepeno dolazilo. To je trajalo neko vreme.

- Atmosfera u kući nije bila kako treba, između bračnih drugova. Malo po malo smo se udaljavali. Godinu ili dve je to trajalo. Prosto je, ako neko neće sa mnom, neću ni ja sa njim. Nema je, šta sad. Mi se nismo ni sretali neko vreme, ali nebitno je to. Bilo je već naznaka, samo je bilo pitanje vremenski, kad će doći kraj svemu tome. Znao sam da je kraj kad su objavljene želje za razvod, obostrano. Ja to prihvatam civilizacijski, ako neko neće da živi sa tobom, ti to prihvatiš. Lepo je bilo dok je trajalo, ne traje više - rekao je pevač za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matilda

    15. septembar 2024 | 20:00

    Hajde sad po jedan tekst za svakog ko je lajkovao objavu. Jedva čekamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA