Još se prepričava peh sa venčanja Karleuše i Tošića: "Osetila sam da od toga nema ništa, tražila sam..."

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, sa prvom ćerkom, Atinom. Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića bila je veoma interesantna, mlada je bila u uskoj venčanici, torta je bila ogromna, sve oko njih je odisalo luksuzom. Ipak, desio se i jedan peh. Danas je objavljeno da su se razveli, ona u svojoj 46. godini, a on u 39. godini.

"Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", govorila je tada.

Za tu priliku Jeleninu venčanicu trebalo je da kreira Darko Kostić, koji je Dušku i Jeleni bio venčani kum, pa ipak, nešto je krenulo po zlu:

"Darko k'o Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno - ispričala je Jelena svojevremeno pa dodala:

" Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu - ispričala je tada objasnivši da je na haljinu od bele svile sedam dana ušivano čak 4 kilograma kristala.

Jelenu je do oltara dopratio otac Dragan Karleuša, a nakon što su razmenili zavete i izgovorili sudbonosno "da" Jelena i Duško razmenili su i burme vredne čak 5.000 evra.

Nakon dirljivog venčanja usledila je proslava za pamćenje, a sve se odigralo u luks prostoru u Kovilovu.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA