Evo ko se vodi kao staratelj Atine i Nike Tošić nakon razvoda: "'Druga strana' nije imala drugačiji predlog"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod braka posle 16 godina.

Zvanično saopštenje objavila je na svom Instagram profilu a njen, sada već bivši suprug Duško Tošić, nije se pojavio, već je poslao ovlašćeno lice da to uradi umesto njega.

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina(stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku - napisala je Jelena i otkrila ko je staratelj dece.

- Staratelj naše dece sam ja. "Druga strana" nije imala drugačiji predlog - navela je Karleuša, a celu objavu pogledajte ispod.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je odvela ćerke za rođendan u Pariz. Nekoliko dana provele su u glavnom gradu Francuske, u veoma luksuznom hotelu, posetile omiljenu dečiju destinaciju Diznilend, a tada je devojčice sačekalo iznenađenje od oca Duška Tošića.

Tošić je tog 7. septembra poslao dva buketa cveća sa porukama.

- Srećan rođendan želi vam tata. Poljupci - piše na ceduljici.

Jelena je ovo podelila i na svom Instagram profilu, a Duškovo ime ni tada nije pomenula već ga je oslovila kao "Atinin i Nikin otac".

- Atinin i Nikin tata je svojim ćerkama poslao cveće za rođendan - napisala je Karleuša u objavi.

Inače, nedavno se pisalo i o tome da je Nika Tošić, nakon što je Jelena saopštila da se razvodi, otpratila svog oca sa društvene mreže Instagram.

Ipak, nakon nekog vremena, ponovo ga je vratila na listu prijatelja, a nedavno je sa njim išla na utakmicu van Srbije.

Inače Jelena Karleuša nedavno, kada je govorila o razvodu, javno je pomenula i Duškovu majku i zahvalila se svekrvi za svu ljubav koju joj je godinama pružala.

- Najviše volim Nikoletu, Duškovu majku. Mogu da kažem da me ona mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja je jako burno i teško proživljavala sve ove godine, između ostalog i zbog mene. Pozdravljam je i ljubim puno. Hvala joj za svu ljubav - rekla je Karleuša u emisiji "U ringu".

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA