Jelena Karleuša potpisala sporazumni razvod braka

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Jelena Karleuša rekla je rano jutros da je potpisala sporazumni razvod braka nakon 16 godina. Ona je ovaj dokument špotpisala u društvu svog advokata Milana Ateljevića i vlašćenog advokata Duška Tošića.

Kako saznajemo, Duško se nije pojavio.

"Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto.", rekla je Jelena.

Par se venčao na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu, a njihovo svadbeno slavljeno okupilo je veliki broj poznatih ličnosti. Par je potom dobio ćerku Atinu u septembru 2008, a zatim i mlađu ćerku Niku.

Vila na Dedinju

Jelena Karleuša i Duško Tošić krajem 2018. godine kupili su vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju. Procenjuje se da je vrednost vile oko 2.5 miliona evra, a vila pripada isključivo Jeleni koja ju je i većinski otplatila.

Kuća se nalazi u otmenom delu Dedinja, poseduje veliko dvorište, četiri velika kupatila, sobe sa terasom, a iza kuće i veliki bazen na kojem pevačica provodi letnje dane.

Pored toga, oni poseduju dupleks na Dedinju u kom su godinama zajedno živeli, kao i još jedan stan na teritoriji opštine Savski Venac. Te nekretnine će pripasti deci.

Vest da se Duško razvodi od Jelene, veoma je teško pala Tošićevoj mami, Nikoleti.

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je Star.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koca

    15. septembar 2024 | 08:41

    Od danas počinje novi i ispunjeni život bez fudbalera koji joj nije ni trebao. Samo napred Jeco.

  • Srele

    15. septembar 2024 | 09:13

    Dule, ne žali para. Beži i ne okreći se.

  • нибрС

    15. septembar 2024 | 09:53

    А Душко није ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA