Dva meseca pre tragedije: Ksenija i Filip izbegli smrt u nesreći, sleteli s puta i udarili u trafo-stanicu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačicu Kseniju Pajčin zadesila je velika tragedija pre nego što ju je Filip Kapisoda ubio.

Godine 2010, samo nekoliko meseci pre njene tragične smrti, zajedno sa svojim dečkom, manekenom Filipom Kapisodom, doživela je ozbiljnu saobraćajnu nesreću u selu Lisovići kod Barajeva. Njihov automobil je proklizao na ledu, sleteo s puta i udario u trafo-stanicu.

- Dobro smo prošli. Imam nekoliko šavova na glavi i moram da mirujem dva-tri dana. Auto je potpuno uništen - izjavila je tada Ksenija Pajčin nakon izlaska iz Urgentnog centra gde su Filipu i njoj ušili posekotine na glavi.

- Filip je vozio normalnom brzinom i ništa nije kriv, ali taj put je užasan. Naišli smo na led, skliznuli s puta i udarili o trafo-stanicu. Glavu sam razbila o šoferšajbnu. Milisava (psa) sam držala sa obe ruke, pa nisam uspela da se pridržim i nekako izbegnem jak udarac glavom - pričala je Ksenija posle nesreće.

Nakon što su izašli iz smrskanog automobila, pomoć su potražili u obližnjoj kući, gde ih je primila porodica dok su čekali dolazak lekara.

- Probudio nas je jak udarac. Pogledala sam kroz prozor i videla Kseniju i njenog dečka da izlaze iz belog automobila. Primili smo ih u kuću, da se ugreju i sačekaju lekare. Bili su malo potreseni, ali su normalno razgovarali. Posle desetak minuta ekipa Hitne pomoći prevezla ih je u bolnicu - rekla je tad devojka.

Filip Kapisoda nije imao alkohola u krvi, a uzrok nesreće je led na kolovozu. Ksenija Pajčin je u maju 2004. takođe imala saobraćajnu nesreću kod Sjenice kada se sa nastupa u Novom Pazaru vraćala u Beograd. Tada je ona vozila, a s njom su u kolima bile dve igračice. Sve tri su prošle sa lakšim povredama posekotinama i modricama.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA