Ana Ćurčić se obratila Anđeli Đuričić i izazvala haos na mrežama: Njeno pitanje pokrenulo lavinu komentara

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić, nakon duže pauze vratila se na male ekrane i otvoreno progovorila o svojoj turbulentnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem.

U emotivnom izlaganju, Anđela je otkrila detalje njihove burne romanse koja je završila neslano, te je priznala kako je sve to uticalo na njen život i mentalno zdravlje.

Anđela je istakla koliko joj je bilo teško da se nosi sa svim izazovima tokom i nakon veze sa Zvezdanom, te je priznala da je izgubila veru u ljude.

Međutim, njen govor naišao je na sumnju od strane Zvezdanove bivše partnerke, Ane Ćurčić, koja se oglasila na Instagramu.

- Anđela, kad si lagala? Tada ili sada? - napisala je Ana, a ova izjava izazvala je haos u komentarima.

Izvor blizak Anđeli otkriva da je ona tokom tog perioda prolazila kroz teške trenutke, doživljavajući ozbiljne psihičke probleme.

- Anđelu su tada ti užasni snimci i fotografije psihički uništili. Nije znala gde bije, baš je klonula duhom. Povukla se, ni sa kim nije komunicirala od sramote, roditeljima nije smela da izađe na oči. Mala je to sredina, zna se kako se gleda na takve stvari... Imala je te napade, da ne zna gde se nalazi, da se trese! Jezivo je to bilo, jer nikada nije znala kada će ta anksioznost da je napadne. Zbog toga je krenula da posećuje crkve i manastire, išla je pod Ostrog, tražila je spas i pokajanje u molitvama. I ranije je bila pobožna, ali se tada potpuno posvetila veri - priča dobro upućeni izvor, i dodaje da je i dalje ima "epizode", ali da je sada daleko opuštenija i sigurnija u sebe:

- Tada još uvek nije krenula ni sa TikTok-om, koji joj je kasnije dosta pomogao da se oslobodi straha i priča sa ljudima. Sada je ona dobro, to je opet stara Anđela, iako kaže da joj treba još malo da bude sva svoja. Opuštenija je, nije više stegnuta, ali je uvek na oprezu i zna svoje granice. Uredno je prošla lekarski pregled, sve je tu čisto, zdrava je, prava je, prenosi Republika.

(Telegraf.rs)

Video: Srpska Sofija Vergara uhvatila dečka u prevari, pa sve otkrila javno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlado

    15. septembar 2024 | 11:14

    Zar ima obraza da se ogllasi? Sta je ona pokazala ucescem? Ne moze se porediti sa jednom mladom devojkom. Oloscina od zene!!!Oboje su isti... losi ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA