"Deset plata, auto, promocija... Ja sam zadovoljan!": Lepi Mića začudio mnoge kada je progovorio o honoraru

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, koji je već godinama prisutan u rijalitiju "Zadruga", iznenadio je sve izjavom o svom honoraru.

Iako je o svom privatnom životu retko govorio, Mića je odlučio da otkrije detalje svog finansijskog statusa u rijalitiju, ostavivši mnoge u čudu.

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi.

- Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - izjavio je Mića jednom prilikom za "Svet".

(Telegraf.rs)

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEMUNAC

    14. septembar 2024 | 21:12

    UVEK SE PITAM KO SU TI LIKOVI KOJIMA JE OVAJ I NJEMU SLICNI INTERESANTNI I GLEDAJU IH U ELITI! STRASNO I BEDNO!

  • M

    14. septembar 2024 | 21:57

    Objasni konobar sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA