Jelena Đoković sa malom Tarom i Stefanom u javnosti: Zajedno bodre Novaka, ona sija i u duksu od 170€

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U subotu, 14. septembra, Novak Đoković je osigurao pobedu za Srbiju u okršaju protiv Grčke u Svetskoj grupi Dejvis kupa, savladavši Joanisa Ksilasa rezultatom 2-0 (6:0, 6:1).

Dok je Novak dominirao na terenu, pažnju na tribinama privukla je njegova supruga Jelena Đoković, koja je došla u društvu dece, Tare i Stefana.

Poznata po svom besprekornom stilu i elegantnim izdanjima, ovog puta Jelena se odlučila za opušteni, svakodnevni izgled.

U "Lacoste" dukserici vrednoj 170 evra, s minimalnom šminkom i kosom vezanom u rep, Jelena je pokazala da se udobnost i stil mogu savršeno kombinovati, dok pruža podršku svom suprugu.

Iako smo navikli da je vidimo u elegantnim kombinacijama, Jelena je ovim opuštenim izdanjem pokazala i drugu stranu - potpuno prirodnu.

Njeno prisustvo, kao i uvek, bilo je neizostavan deo Novakove podrške sa tribina, dok on vodi Srbiju ka opstanku u prestižnom takmičenju.

Na tribinama su se takođe našli i neki poznati ljudi, a kamera je uhvatila Bogdana Bogdanovića, koji je zajedno u društvu Marka Đokovića došao da bodri Novaka i Srbiju u melu protiv Grčke.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Đoković zablistala na crvenom tepihu Sava Centra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA