Doživeo veliku tragediju! Učesniku "Elite" umrli majka i otac: Slomio se od tuge...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti učesnik, Đole Kralj, imao je veoma tešku, emotivnu ispovest u "Eliti".

Njegovo detinjstvo nije bilo lako, a najteže je usledilo kada je ostao bez roditelja.

- Ja sam odrastao u složnoj, ali i turbulentnoj porodici, romskoj, to je ogromna porodica Nikolić. Odrastao sam u velikoj kući, završio ekonomsku školu, imao sam lep život dok su mi roditelji bili živi, oboje su mi umrli na rukama gde sam doživeo veliki stres, pogotovo zbog oca gde nisam očekivao jer je imao neki napad - rekao je Đole pa dodao:

- Brat je svoj život upotpunio sa decom i ženom, a ja sam ostao sa majkom i sestrom, uvek sam želeo da učinim sve mojom majci jer se borila za nas. Uvek sam se snalazio na neki svoj način koji sam ja znao, zaposlio sam se u hot lajnu gde mi je to sredila jedna komšinica, umeo sam da promenim glas i svi su mislili da sam žensko. Odma sam bio primljen i tu sam radio punih pet godina, nekoliko puta sam se zadovoljio i lično jer ipak čuješ neki lep muški glas i bude ti lepo - priznao je Kralj, a celo izlaganje poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio novu sezonu rijalitija "Elita"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA