Trudna Milica Veličković stigla u Elitu: Posle raskida sa Terzom usledio šok! Na ivici suza saopštila...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Trudnica Milica Veličković pojavila se u emisiji "Elite" kao specijalni gost. U studiju je srdačno dočekala voditeljka Ana Radulović, kao i drugi novinari.

Pre nego što je počela emisija "Pitanja novinara", Ana se obratila Milici, koja je nedavno raskinula vezu sa aktualnim zadrugarom Borislavom Terzićem Terzom, nakon što je flertovao sa Sofijom Janićević.

- Šta se to desilo? - upitala je voditeljka Milicu.

- Mnogi ljudi misle da se ništa nije dogodilo. Moj, već sada bivši verenik je poslao Sofiji srce, što je dovoljan pokazatelj svega. Niko njemu ne može da nametne ono što nije on. On je dao povoda za sve ovo.Ja sam mu skrenula pažnju, on je sve pogazio. Nema ništa više od našeg odnosa - rekla je Milica, pa dodala:

- On je znao da se meni neće ovo dopasti, ne znam kako sada radi ovakve stvari. Nisam videla nešto neočekivano, pribojavala sam se ovoga, ali nisam ni slutila da će ovo uraditi. Tri dana nisam jela kako treba. Sprema njoj doručak, a ne misli na bebu i mene - kazala je Milica na ivici suza, a celo izlaganje poslušajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio novu sezonu rijalitija "Elita"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. septembar 2024 | 00:52

    Kakva gluma,kakva farsa pa to je strasno... Dva neradnika smislila kako da zamajavaju narod i da iskukaju novac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA