Samir na infuziji i lekovima: Doktorka saopštila stanje! Evo kada ide na transplataciju: Završili u suzama...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Bivši zadrugar, Samir Ramović, otišao je u Tursku, u Istanbul, gde će mu biti odrađena transplatacija bubrega.

Kako se nedavno saznalo, pevaču otkazuju oba bubrega, zbog čega je transplatacija neizbežna.

Samir se snimio za Instagram dok je sedeo sa direktorom bolnice, doktorkom i njenim suprugom, kao i dva potencijalna donora.

Pratiocima je poručio:

- Bio sam u neizvesnosti svih ovih meseci, ova borba nije još gotova, ali smo na dobrom putu. Uopšte nije lako, trebaju pripreme i organizacije. Sve je mnogo komplikovano, potrebna je transplatacija bubrega, mnogo je ozbiljnije nego što možete da zamislite. Ovde sam doputovao sa ujakom i sa jednim gospodinom, Miškom iz Bijeljine, on mi se javio, ovde smo se videli i upoznali - naveo je Samir i dodao...

Miško je bivši bokser, još uvek je aktivan sportista, trener. Čovek je došao da mi dobrovoljno da bubreg, bez ikakvog novca, bez ikakve ucene. Družili smo se 7 dana, ja sam stekao prijatelja do kraja života. Radili smo analize, pojavili su se neki problemi, Miško ima cistu na bubregu i neke kamenčiće. Doktori šalju na detaljne analize, pa se to odužilo - naveo je pevač.

Donor će mu biti ujak.

- Ujak i Miško mogu da mi budu donori, tako se pokazalo po kompatibilnosti. Ipak, Miško mora mesec dana da se leči pa tek kad sve prođe može da mi donira bubreg. Zato će mi ujak donirati. U ponedeljak idem u ambasadu i do petka će biti transplatacija - saopštio je Samir Ramović.

U lajvu se javila i medicinska radnica, koja vodi računa o Samiru. Istakla je da se već zna datum transplatacije, ali da tu informaciju čuvaju u tajnosti.

- Od ponedeljka imamo analize, sa dvojicom donora. Rešili smo da ćemo da idemo sa ujakom, zbog Miškove zdravstvene situacije. Miško je plakao zbog toga što ne može da bude donor, veoma je bilo dirnjivo. Samir je pod kontrolom sa lekovima, da ne bi došlo do pogoršanja situacije. Snimaćemo ceo proces, pa ćete sve videti na kraju u dokumentarcu. Dodali smo infuzije na te lekove što pije. Sve će da bude dobro, budite uz njega. Pazite šta mu pričate i pišete, sve utiče na njegovu psihu, a sada je važno da ima podršku i da bude dobro. Znamo već kada će biti transplatacija, ali nećemo otkriti, neka bude iznenađenje posle - navela je doktorka.

U razgovor se potom uključio i Miško, kada su svi završili u suzama, što možete pogledati u snimku iznad.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio novu sezonu rijalitija "Elita"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA