Car se pomirio sa Aleks: Zbog ćerke rešila da pređe preko svega! Filip otkrio šta je uradila za njega...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bivši učesnik "Zadruge", Filip Car, uključio se u program u toku emisije "Pitam za druga" na Red televiziji.

Tom prilikom one je reagovao na glasine da je ponovo u vezi sa Majom Marinković, a zatim je prokomentarisao novog dečka njegove bivše partnerke sa kojom ima dete, Aleksandre Nikolić.

- Pročitao sam puno netačnih navoda i glasina, ne samo vezano za nju, već i za druge osobe, ali hvala Bogu ništa od toga nije istina. Samac sam već neko vreme, živi se skromno, ali nekako momački. Treniram, kod kuće sam, život mi nikad nije monotoniji tako da nisam zabavan medijima. Ja nisam sa tom osobom, dok me ne spominje, neću ni ja nju spominjati, nemam potrebu ništa loše da pričam, dobijao sam salvu uvreda od ljudi i mene je sve to zateklo jer ne znam kako je sve to krenulo. Nakon snimka sa treninga krenula je neka poveznica sa Majom - rekao je Filip, pa otkrio da li ga je Maja zvala u poslednje vreme.

- Nije me zvala, niti pisala, čak me ni taj skriveni broj nije zvao, meni je neko namestio da ne primam nepoznate pozive -rekao je Car.

Na pitanje šta se dešava sa Aleks i da li je njegova ruka bila na njenoj Instagram priči, Car je rekao:

- Ni to nije istina, na njenom storiju nije bila njena ruka, mnogi da su na mom mestu ne bi ništa demantovali nego bi pustili da se diže prašina. Ja sam uvek iskren i zaista nemam ništa sa njom. Evo ovom puta pozdravljam Aneli sa kojom su me isto povezivali, želim joj sve najbolje, sve što se pričalo nije istina, mi smo strogo prijateljski nastrojeni i to je sve - naveo je Car i dodao...

- Javio mi se Aleksandrin dečko i bio je sasvim kulturan. On nije mnogo stariji od mene, tako da je uticao da se spusti lopta, ja sam nezgodan kad neko ide đonom na mene tako da sam stvarno navijao da se digne bela zastavica, mene je čovek kontaktirao i ja sam zaista spustio loptu zbog deteta i svega. Ona je mene ispoštovala u svemu što smo se dogovorili, poslala mi je slike sa detetom i nekako mislim da situacija ide na bolje. Ja ne mogu da uprem prstom na nju što je našla nekog novog, taj neko je jedna zdrava i normalna osoba koja čvrsto stoji i realna je - ispričao je Filip Car u emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Car izveo iz porodilišta Aleks i ćerku Leonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen milunic rispa

    14. septembar 2024 | 01:19

    Cuj kao on trenira decko nemoze dva skleka da uradi moze da trenira ceo zivot ako bude mogao 30 sklekova da uradi iz serije to ce biti fenomen. Box mec otkinuce mu glavu taj sto bude bio sa njim, njega bi biza prebio kao vola. Mirza ga izvaro za neke lance i katance upiskio se kad je video mirzicu. Decko zna samo neke papke da samara kao onog bilala i te tako mucenike. Mensura i dan danas sanja kad mu se prodere mensur ovaj proliv momentalno dobije. A i kiki iako je deda vec ima da mu drekne samo ovaj ce da se upiski. Najveci papak svih vremena je ta metla carina .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA