Drama u Eliti! Ćomi se zaleteo na Gastoza, izbio haos: Obezbeđenje napravilo živi zid, evo šta je Nenad uradio

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U Beloj kući "Elite", večeras je izbio skandal. Mića Jovanović, poznat kao Ćomi Boj, bio je izrevoltiran ponašanjem Nenada Marinkovića Gastoza, zbog čega je nasrnuo na njega.

Gastoz se smejao dok je Ćomi spavao, a kada ga je probudi, Ćomi se zaleteo i polio ga, zbog čega je hitno uletelo obezbeđenje, kako bi sprečilo veći haos.

- Dođi ovamo da te sredim, b*dalo! 'ajde, buljavi majmune i bolesni. Tek ću da ti s**šim u ta krezava usta, narkomane jedan. Zatvoreniku iz Askabana, vrati se da j**eš tajlandske transvestite - urlao je Ćomi.

- Hajde bre, nemoj da se blamiraš dečko, imaš sad prvi put privatno obezbeđenje pa se k**čiš -rekao je Gastoz.

- Moram da te k**am još malo, čekam da se spustiš da mi p**ušiš k***c -rekao je Ćomi.

- Čekam da mi proključa voda, da mi izdinstaš jaja! Hajde bre, pusti momke da se odmore, što si se naložio - odbrusio mu je Gastoz.

- Vristiš mi tu dok spavam! Nakazo, nisi svestan šta ću da ti radim. Svi misle da si agresivan, nisu oni tu zbog tebe nego zbog mene. Moram još malo da te k**am jer nisi svestan da si ništavilo - drao se Ćomi.

- Pa 'ajde, kreni da me k**aš, ne vidim da bilo šta radiš. Meni krivo što nećeš da mi izdinstaš jaja a ulje proključalo -dodao je Gastoz, a sve pogledajte u snimku ispod.


(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio novu sezonu rijalitija "Elita"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA