Ivana sa RTS se potpuno transformisala: Voditeljka uslikala zanimljiv selfi, zbog detalja ljudi "trljaju" oči

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Lepo lice RTS, Ivana Milenković, inače voditeljka emisije "Jedan dobar dan", potpuno se transformisala i izmenila i to samo zbog jednog tretmana.

Naime, Ivana se na Instagramu pohvalila novom objavom, koja je izazvala neverovatan broj reakcija.

Voditeljka je uslikala zanimljivi selfi, i pokazala da je skratila šiške, te kako sada izgleda.

- Septembarsko šišanje - napisala je Ivana, i izazavala reakcije:

"Kako si prelepa, ali neprepoznatljiva", "Divan Ivana, sve ti lepo stoji", "Sada si mi još lepša", "Božanstvene oči", komentari su koji su se ređali ispo njene objave.

Inače, nedavno se pisalo da je voditeljka dala otkaz na RTS-u, a ona se tada oglasila baš za Telegraf i otkrila o čemu je tada bilo reči.

- Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji program je svakako nešto što sam mnogo volela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada to prođete ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema. Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači vest o mom otkazu je potpuno neistinita - rekla je.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA