Dragana Kosjerina održala čas stila! U ovoj haljini je dočekala Đokovića na RTS, komentari pljušte

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, gostovao je na RTS-u, gde je sa voditeljima Draganom Kosjerinom i Aleksandrom Stojanovićem podelio detalje o svom najvećem uspehu u karijeri - osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i o celokupnoj sportskoj karijeri.

Tokom razgovora koji je obilovao emotivnim momentima, Đoković je izazvao suze kod voditelja svojim iskrenim odgovorom na pitanje o omiljenom muzičkom žanru.

Međutim, pored zanimljivih tema i Đokovićevih anegdota, mnogi su primetili i besprekoran stajling voditeljke Dragane Kosjerine.

Ona se odlučila za elegantan beli sako sa sjajnim zlatno-srebrnim detaljima, a ispod je nosila belu haljinu koja je isticala njenu vitku figuru.

Minimalistički, ali efektan izbor stajlinga dodatno je naglasio njen prirodan šarm, zbog čega je dobila brojne pozitivne reakcije.

"Kakva žena", "Prelepa", "Najzgodnija voditeljka", "Ova žena nije sa ove planete", "Holivudske dive ti nisu ni do kolena", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Predivan snimak sa venčanja Dragane Kosjerine: Kada mlada zavrti kukovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    13. septembar 2024 | 05:55

    Svi su bili na nivou vrednog gledanja, što neka ružičasta televizija nikako ne može o sebi da kaže.

  • Kraljica stila

    13. septembar 2024 | 01:51

    Baš je tetkasta. Prava ona ženturača. Ja ne znam šta vi toliko vanrednog na njoj vidite?

  • Ag

    13. septembar 2024 | 09:36

    Nije to njena zasluga. Postoji stilista ili kako vec zovu osobu koja je oblaci po emisijama. Ta osoba je odrzala cas, kako kazete..privatno vi ocenjujte Draganin stil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA