"Priroda je prava stvar": Georgiev proslavio rođendan ćerki u parku, torta na dva sprata privukla svu pažnju

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevač Vlado Georgiev i njegova supruga Milica proslavili su rođendan svoje starije ćerke Sofije, koja je danas napunila osam godina.

Kako je objavio na društvenim mrežama, Sofija je izrazila želju da proslavi svoj rođendan u parku, a Vlado je rado ispunio njen san.

- Slavimo rođendan u parku, po Sofijinoj želji! Priroda je prava stvar, toplo preporučujem - napisao je Vlado, pa dodao:

- Divan dan u parku i predivno je bilo gledati decu kako se igraju u prirodi.

Vlado Georgiev ćerke Foto: Instagram/vladogeorgiev

Torta je mnogima privukla pažnju, na dva sprata, bela sa simpatičnim crtežima likova iz crtanog filma Snoopy, muzikom i notama, što naglašava Georgievu muzičku karijeru.

Podsetimo, Vlado Georgiev obeležio je poseban jubilej 27. jula na hercegnovskom Škveru, održavši koncert 20 godina nakon svog prvog nastupa na istoj lokaciji.

Emotivna noć je bila ispunjena starim hitovima, novim pesmama i dirljivim trenucima, a najlepši deo večeri desio se kada se Georgievu na bini pridružila njegova mlađa ćerka Elena.

Dok je pevač izvodio jednu od svojih balada "Anđele", devojčica je dotrčala na binu i zagrlila svog oca, što je izazvalo ovacije publike, te je pevač podelio snimak na društvenim mrežama, a ujedno je i posle šest godina pokazao ćerku Elenu.

Inače, na pomenutom konecrtu je bilo još emotivnih momenata koje publika nije mogla da vidi, a jedan od njih je i kada je u toku izvođenja pesme "Bez tebe" kleknuo na kolena i poljubio svoju suprugu Milicu pa se može reći da im je ljubav jača nego ikad.

Georgiev je 10 godina u vezi sa 15 godina mlađom Milicom Samardžijom.

Oni su se upoznali na snimanju spota za Vladovu pesmu "Iskreno" i tada su "sevnule varnice". Više puta su raskidali i mirili se, ali je na kraju ipak ljubav pobedila.

Mlađu ćerku Elenu su dobili 2018. godine, dok je starija naslednica Sofija na svet došla 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Video: On se “istopio” pa je usledio momenat za pamćenje: Georgievu usred koncerta skočila ćerka u zagrljaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    13. septembar 2024 | 03:04

    Pametno a ne puniti džepove preskupim igraonicama gde se deca guše u plastici i prašini.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA