Najbogatiji pevač na estradi nekada nije imao detetu da kupi mleko: Sada ima 100 miliona dolara u džepu

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema najnovijem izveštaju portala "Celebrity Net Worth", najbogatiji izvođači sa Balkana su Dino Merlin i Dragana Mirković, čija se imovina procenjuje na oko 100 miliona dolara svaki.

Ova cifra ih stavlja na vrh liste najbogatijih estradnih zvezda u regionu.

Na trećem mestu nalazi se Svetlana Ceca Ražnatović, sa procenjenim bogatstvom od 80 miliona dolara, a potom Jelena Karleuša koja se procenjuje na 40 miliona dolara. Lepa Brena je na petom mestu sa neto vrednošću od 25 miliona dolara. Šesto mesto dele Zdravko Čolić i Goran Bregović, čija su bogatstva takođe značajna, iako nisu precizno navedena.

Portal "Celebrity Net Worth" koristi proverene informacije iz više izvora kako bi došao do ovih procena.

Kako navode, njihovi podaci su rezultat detaljne finansijske analize, istraživanja tržišta i unutrašnjih izvora, koji su razvijeni tokom poslednje decenije.

Ove procene uključuju plate, imovinu, razvodne evidencije i autorske naknade, dok su porezi, menadžerske naknade i troškovi života izostavljeni kako bi se dobila što tačnija slika o neto vrednosti poznatih ličnosti.

Tim urednika i industrijskih insajdera redovno proverava i potvrđuje tačnost podataka kako bi pružili najaktuelnije informacije o finansijama slavnih.

(Telegraf.rs)

Video: Vesna Zmijanac i Dino Merlin izveli "Jorgovane": Ovo je trenutak koji su svi čekali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA