Milica Pavlović donirala novac sa rođendana za lečenje maloj Jani u Turskoj: Humanitarni gest koji topi srce

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Muzička zvezda Milica Pavlović, nedavno je podelila dirljive vesti o svom humanitarnom delu.

Naime, umesto da na svom rođendanu prima poklone, Milica je zamolila svoje prijatelje i goste da donesu novac koji je kasnije upotrebljen za pomoć maloj Jani, devojčici koja se bori sa teškom bolesti.

Jana, koja je do svoje treće godine uživala u bezbrižnom detinjstvu, suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući epileptične napade koji zahtevaju česta i skupa lečenja u Turskoj.

Njenim roditeljima je, kako kaže Milica, bilo izuzetno teško da pokriju sve troškove, ali su im sada uspjeli olakšati borbu.

- Htela sam da sa svima vama podelim jednu informaciju… Kao što znate, moja rođendanska želja je bila da svi zajedno učinimo jedno lepo i humano delo… i želela sam da podelim sa svima vama da smo uspeli - započela je pevačica.

- Prošle godine sam bila u poseti jednoj divnoj devojčici po imenu Jana, koja nažalost ima epileptične napade i konstantno mora do bolnice u Turskoj. Lečenje je izuzetno skupo, njeni roditelji se već godina ozbiljno bore da njeno zdravstveno stanje bude bolje i da se potpuno izleči, a mi smo na mom rodjendanu sakupili 6.000€ i tom sumom smo im malo olakšali borbu i obezbedili deo sredstava koja su im potrebna i Jana u oktobru ide u Tursku na tretman matičnim ćelijama. Voljeni moji ljudi, hvala vam prvo u moje ime, što ste ispoštovali moju rođendansku želju, a onda u Janino ime i ime cele njene porodice! - bila je emotivna Milica.

Pevačica je zahvalila svim svojim prijateljima i obožavaocima što su ispoštovali njenu rođendansku želju i učestvovali u ovoj plemenitoj akciji.

Milica je istakla da je njen cilj bio da novac bude usmeren na humanitarne svrhe, a sada je obavestila svoje goste o uspehu akcije i gde je njihov novac otišao.

Jana i njena porodica su duboko zahvalni na pomoći, a Milica Pavlović je još jednom pokazala koliko je velikodušna i posvećena pomoći onima kojima je najpotrebnija.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA