Aleksandra Jeftanović se oglasila, neverovatno je besna: "Počinjem da gubim živce..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) oglasila se na svom Instagram profilu vidno iznervirana.

Naime, Aleksandra je otkrila da je počela da gubi živce u saobraćaju, a da je posebno nerviraju vozači skupih automobila.

- Počinjem da gubim živce u saobraćaju, što znači da se prazne baterije sa godišnjeg odmora. Posebno me nervira domaća autohtona sorta vozača skupih automobila sa verskim oznakama na retrovizoru. Ali, nisam o tome želela da pričam, izveštaj od sinoć vas natenane čeka sutra. Jer vam i sada pišem sa parkinga - napisala je vidno iznervirana Aleksandra.

Aleksandra Jeftanović Foto: Instagram/aleksandra.jeftanovic

Podsetimo, voditeljka je jednom prilikom otkrila kako joj uspeva da sakrije intiman život od medija.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla Aleksandra jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA