Ceca je jednom usnimljena u brutalnim helankama: Prolaznicima "padale vilice" zbog prizora, sve se ocrtavalo

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović se ozbiljno posvetila svom izgledu i svoju liniju dovela do perfekcije, a nedavno je i prvi put usnimljena u helankama.

Naime, Ceca je uvek pazila kako se pojavljuje u javnosti, ali je nedavno jednoj ekipi pošlo za rukom da je snime u potpuno ležernom izdanju.

Ona je bila na "meti" ekipe emisije "Paparaco lov", koja ju je u ranim jutarnjim satima usnimila dok je odlazila u teretanu.

Kako se u javnosti uvek pojavljuje doterana i sređena, ovog puta pevačica je usnimljena u helankama, koje su isticale njene savršene noge, ali i još nešto.

Naime, najveću pažnju privukla je Cecina bujna i oblikovana zadnjica, što je dokaz da pevačica na treninzima "baca" akcenat na pojedine delove tela.

Ceca je nedavno progovorila i o svom izgledu, i otkrila kako je svoju liniju dovela do perfekcije:

- Jesam dovela svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno. Ja sam jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost. Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA