Seka Aleksić se u nesvakidašnjem izdanju pojavila u javnosti sa mužem: "Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, u jednom prestižnom beogradskom lokalu.

Seka je za okupljene medije stala ispred kamera i odgovarala na pitanja, a jedno pitanje je glasilo da li gleda i lajkuje golišave fotografije muškaraca na društvenim mrežama.

- Ne, ne. Mislim da nije primereno da ja kao supruga i javna ličnost lajkujem gole fotografije drugih ljudi. Ne znam šta bi to moralo toliko da mi se dopadne, pa da lajkujem takvu fotografiju. Ne gledam ni ko Veljku lajkuje fotke. Ja mislim da njemu lajkuju fotke samo moji fanovi... (smeh) Mi smi izuzeno skladan i miran par - rekla je Seka, pa otkrila da li čita komentare:.

- Zanima me šta ljudi misle o nama, ponekad čitam komentare. To je potpuno prirodno. Kod Veljka nema hejt komentara, kod mene naravno da ima. Ja to znam da podnesem. Nikada nisam razmišljala o tome, pričam šta želim, iskrena sam.

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić stigla u Beograd 3 dana nakon privođenja u Švajcarskoj: Bez reči izašla s aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA