Rada Manojlović iskreno o životnim greškama i ljubavi: "Lupala bih glavom o zid za sve što sam pogrešila"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o svom životu, ljubavi, saradnicima koji su je navodno potkradali, i lošim odlukama koje je donosila tokom karijere.

Otvoreno je govorila o stihu iz svoje nove pesme: "Nisam drogirana da se druzim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim", gde je detaljno pojasnila kako je to mislila.

- Malo i mi da koristimo to drogiranje, ne može samo ovi reperi... Nije da nije bilo tih nekih poziva.... Možda zračim i to što nikako nemam neku sreću sa momcima, ne znam šta da radim nisam pametna... Sad da pričam da prelazim na žene, jesmo dotle došli?

Rada je otpustila dugogodišnjeg menadžera nakon 15 godina saradnje, te se osvrnula na navode da su je saradnici potkradali i priznala da ne zna da se izbori sa poslovnim izazovima:

- Ja ništa ne znam da naplatim... Meni je suđeno da grabuljam i da riljam, pevam i orem. Uzela bih glavu i lupala o zid, sve što sam mogla da pogrešim pogrešila sam. Da sam bila pametna još 2015. godine da presečem neke stvari, ali, nikad nije kasno!

Iako je u žurbi sa brojnim nastupima, Rada ne krije želju da se uda.

- Kad, jedino sestra da mi ubode neki termin između ovih svih nastupa i za svadbu! - rekla je Rada kroz osmeh u emisiji "Scena".

(Telegraf.rs)

Video: "Imam utisak da su modni stručnjaci pretplaćeni da me kritikuju": Rada iskreno o izboru garderobe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA