"32 kopče, četiri preloma, dve operacije": Milica Pavlović iskreno o borbi za oporavak nakon saobraćajke

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Muzička zvezda Milica Pavlović progovorila je o teškom životnom iskustvu koje je doživela pre nekoliko godina u Švajcarskoj, kada je preživela saobraćajnu nesreću vraćajući se s proslave sa prijateljima.

Milica je otkrila dramatične trenutke koji su joj promenili život.

- Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, udarali smo u tunelu levo - desno i izašli smo na drugom kraju tunela i tada je auto stao - ispričala je Milica.

Nakon nesreće, Milica je saznala da je povredila ruku i da ne oseća njenu funkcionalnost. Suočila se s teškim prognozama lekara.

- Onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal. Rekli su mi da budem srećna ako povratim šezdeset posto funkcija u ruci. Ali ja sam bila uporna, vežbala sam sama, hranila se zdravo, čitala o tome na internetu i na kraju sam za nekih pet meseci uspela da povratim sve funkcije u ruci. Imala sam šipku u ruci koju sam izvadila za vreme takmičenja - otkrila je jednom prilikom pevačica u emotivnoj ispovesti u emisiji "Iz profila".

Milica je takođe istakla da je i dalje u dobrim odnosima sa prijateljicom i njenim verenikom, koji je vozio automobil kobnog dana.

Počela je nova sezona emisije "Ceca šou", a Milica Pavlović je bila gost gde je govorila o pomenutoj saobraćajnoj nesreći.

- Imam 32 kopče. Čim sam snimila pesmu 'Tango', letnja turneja se završila, ja sam se vratila i opet operisala. To je bio ogroman problem - izjavila je Milica.

Nesreća je ostavila trajne posledice na Milicu, koja danas ima teškoća pri vožnji sa drugim ljudima.

- Od tada ne mogu sa svakim da se vozim - priznala je Milica, pa dodala:

- Čak i kada me vozač vozi, nema spavanja, jer ja sve vreme sa njim 'vozim, kočim i dajem gas'. Možda dvoje, troje ljudi u mom okruženju voze tako da mogu da zaspim, inače šanse nema. Ja sam budna sve vreme, to je nešto jače od mene.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Milica Pavlović sebi kupila za rođendan, pomenula i Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccc

    14. septembar 2024 | 10:52

    Pa gde su joj te silne kopce, povrede…..ajde ne lazite vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA