Jodžir otvoreno progovorio o ulasku u Elitu: "Samo se još malo strpite dok ne krene grmljavina"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, obratio se svojim pratiocima na Instagramu kako bi razjasnio glasine o svom mogućem ulasku u rijaliti program "Elita 8".

Iako je jasno stavio do znanja da nema nameru da uđe u rijaliti, priče o njegovom potencijalnom učešću ne prestaju da se šire.

Jodžir je odlučno negirao da njegov dolazak u Beograd ima bilo kakve veze sa učešćem u rijalitiju, ističući da ne postoji novac zbog kojeg bi se odlučio na taj korak.

- Odakle ideja da ja idem u rijaliti, nikad u životu, ni za kakve pare. Milion da dobijem neću ući u rijaliti, nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo. Svesni niste u kakav projekat ulazim, ja sam sve sam stvorio, niko mi nije pomogao. Hajde da stavimo tačku na to, ne ulazim u rijaliti - poručio je vidno uznemiren Jodžir u svojoj objavi.

- Što vi meni mislili puta 10 vam se vratilo. Samo se još malo strpite dok ne krene grmljavina - dodao je on u opisu videa.

Na ovaj način, Jodžir je stavio tačku na spekulacije i jasno stavio do znanja da ima svoje prioritete i projekte koji su daleko od sveta rijalitija.

Jodžir, koji je postao prepoznatljiv po svojim humorističkim klipovima, snima sadržaje sa suprugom Irenom, novinarkom i voditeljkom, i njihovom decom, Reljom i Irinom.

Irena radi kao novnarka na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata još od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije. Irena je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku.

(Telegraf.rs)

Video: "Nisam sujeverna, imala sam i crni veo": Prva izjava Kaje Ostojić nakon što se udala po četvrti put

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    12. septembar 2024 | 07:27

    Stvarno ne znam.sta je u njegovim klipova smesno, sem sto je vulgarno...

  • Sveto

    12. septembar 2024 | 00:20

    Ispravna odluka! Momak je institucija za sve ukućane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA