Lux daruje luksuz: Pogledajte Kako je Janja postala srećna vlasnica novog Poršea zahvaljujući ovom jutjuberu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux, iznenadio je svoje pratioce nesvakidašnjim gestom, poklonio je potpuno novog "Porsche Panameru" jednoj od svojih vernih obožavateljki.

Luka je izgradio svoju popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući strimovanju video igara i snimanju klipova na Jutjubu.

Njegov naporan rad i upornost doneli su mu ogromnu bazu fanova i značajan prihod, koji mu omogućava da sebi priušti mnoge luksuzne stvari. No, osim što uživa u luksuzu, Lux s vremena na vreme odluči da nagradi svoje pratioce, i to velikodušno. Tako je nedavno poklonio jedan "Range Rover" jednom srećnom pratiocu.

Ohrabren uspehom prethodnog giveawaya, Lux je obećao da će ponovo iznenaditi svoje fanove.

- Dame i gospodo, kao što sam i obećao, kupio sam novi 'Porsche Panameru' koji ću pokloniti nekome od vas. Prethodni giveaway sa 'Range Roverom' prošao je zaista brutalno. Nakon toga odlučio sam da kupim 'Porsche' i da napravimo novi giveaway -  najavio je Lux putem svog Instagram profila, pozivajući svoje pratioce da se uključe u nagradnu igru.

Ovaj put, srećna dobitnica bila je devojka po imenu Janja, koja je 9. septembra postala vlasnica novog "Porsche Panamere" zahvaljujući Luxovoj darežljivosti.

- Upravo sam poklonio Janji Poršea. Divna devojčica, iz divne porodice, a ja vam mogu reći da mi je puno srce! Hvala vam što ste podržali i ovaj projekat i pišite u komentarima koji auto bi želeli da poklonim sledeći - napisao je on u objavi.

Ostaje da vidimo koji će automobil sledeći završiti u rukama njegovih fanova.

(Telegraf.rs)

Video: Maca i njegova 20 godina mlađa žena proslavili godišnjicu braka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA