Udala se Kaja Ostojić: Pevačica se četvrti put zavetovala na večnu ljubav Milošu kojeg poznaje 16 godina

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Pevačica Katarina Kaja Ostojić, udala se danas, 11. septembra, četvrti put za verenika Miloša, obeležavajući tako dvostruku sreću - venčanje i svoj rođendan!

Kaja i njen izabranik su se zavetovali na večnu ljubav u jednom luksuznom hotelu, daleko od gradske buke.

Intimno venčanje za poseban krug ljudi, organizovali su na Kosmaju.

Podsetimo, izvor blizak pevačici je otkrio i detalje sa proslave, a pevačica i njen izabranik su za goste imali posebne uslove.

- Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni - ispričao je dobro obavešten izvor, koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

- Postoji tačan protokol i za dolazak zvanica, kao i ko će gde da sedi, gde će stajati kupola i sto za matičara, koji će obaviti čin građanskog venčanja... Mladenci su se umesto za bend odlučili za di-džeja, koji će puštati muziku do ranih jutarnjih sati, budući da će svadbeno veselje početi u ranim večernjim satima. Mesto održavanja svadbe Kaja i Miloš drže u najstrožoj tajnosti, tako da ni zvanice ne znaju gde će se odviti. Organizovali su prevoz za sve goste, pa će ih vozači odvesti tačno gde treba - ispričao je izvor i dodao da će se žurka desiti na obroncima Beograda, u prirodi.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    11. septembar 2024 | 20:59

    Neka je sa srećom, ali mislim da nije izabrala baš pogodan datum za veselje. Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana, kada veselja nisu preporučljiva, i kada se posti. Ipak, stvar je njihovog dogovora.

  • Mira

    11. septembar 2024 | 22:00

    Kako joj nije dosadilo vise to udavanje !?

  • Danijel

    11. septembar 2024 | 22:33

    Još jedan brak, i preteći će Natašu Bekvalac. Idemo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA