Đina otišla kod Meline na Azurnu obalu? Harisova ćerka uživa u luksuzu kod majke, sve je javno pokazala

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Modna kreatorka Melina Galić, nekada Džinović, nedavno je započela novi život na Azurnoj obali i to sa, navodno novim izabranikom, a kod nje je sada otišla i ćerka Đina.

Nakon burnog razvoda od pevača Harisa Džinovića, Melina se preselila na prestižnu Francusku rivijeru i već više od mesec dana uživa u novom okruženju.

Iako se spekulisalo da sa decom nije u dobrim odnosima, njena ćerka Đina se sada oglasila baš sa Azurne obale.

Đina je očigledno otputovala kod majke, pa se oglasila s plaže i pokazala kako uživa u luksuzu, objavila je čak i lokaciju.

I ovog puta, Đina je bial tajanstvena, te nije pokazala s kim provodi vreme na plaži, ali je uslikala ono što najviše voli i u čemu uživa.

Podsetimo, kako su mediji naveli, Melina se nedavno odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi - rekao je dobro upućen izvor za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA