"Žao mi je zbog svega, ona nije kriva": Jelena Karleuša progovorila o Duškovoj majci: "Hvala joj za ljubav!"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pop diva Jelena Karleuša javno se zahvalila svekrvi Nikoleti Tošić za svu ljubav koju joj je godinama pružala.

- Najviše volim Nikoletu, Duškovu majku. Mogu da kažem da me ona mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja je jako burno i teško proživljavala sve ove godine, između ostalog i zbog mene. Pozdravljam je i ljubim puno. Hvala joj za svu ljubav - rekla je Karleuša u emisiji "U ringu".

Podsetimo, supružnici, koji su odlučili da se zvanično razvedu posle šesnaest godina braka, napravili su međusobni dogovor što se podele imovine tiče, ali važnije od svega je da ne budu na ratnoj nozi.

- Njih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je izvor blizak paru za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA