Oženio se zgodni Hrvat: Srpkinja mu "slomila" srce, u tajnosti se se sada zakleo na večnu ljubav pevačici

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumac Janko Popović Volarić zavetovao se na večnu ljubav svojoj dragoj, dugogodišnjoj izabranici na tajnom venčanju.

On je iznenadio mnoge, tajnim venčanjem sa svojom dugogodišnjom partnerkom, kantautorkom Lovorkom Sršen. Detalji ceremonije su vešto sakrili od javnosti.

Kako prenose hrvatski mediji, par je svoje venčanje proslavio u intimnoj atmosferi kafića Palainovka u zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Janko Popović Volarić je glumac poznat po svojim ulogama u hrvatskim filmovima i serijama. Njegov ljubavni život bio je predmet interesovanja medija, posebno nakon braka sa Jelenom Veljačom i veze sa srpskom glumicom Tijanom Pečenčić. Ovaj put, Janko je odlučio da svoju sreću sa Lovorkom zadrži za sebe.

Njegov brak sa Jelenom Veljačom završio se posle tri godine, a veza sa Tijanom Pečenčić, koja je započela na setu serije "Kud puklo da puklo", okončana je, navodno, zbog udaljenosti i obaveza koje su ih držale na relaciji Beograd-Zagreb.

- Za to nema pomoći. Samo vreme može da pomogne - rekao je glumac za “In magazin” nakon raskida sa glumicom, na pitanje kako leči slomljeno srce, prenosi "Story.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA