"Ako bude želeo i moje prezime...": Bivši Anđelkin suprug o njenom sadašnjem mužu, prijateljstvo koje je puklo

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumica Anđelka Stević Žugić i njen partner Marko proslavili su godišnjicu svog tajnog venčanja, koje su obeležili intimno i daleko od očiju javnosti.

U znak sećanja na svoj poseban dan, Anđelka je podelila emotivnu fotografiju u venčanici na svom Instagram profilu, podsećajući pratioce na značajnu prekretnicu u njihovim životima.

Anđelka i Marko su u braku već godinu dana, a njihova sreća se dodatno povećala dolaskom ćerke Čarne. Pored nje, Anđelka ima sina Jakšu iz prethodnog braka sa ugostiteljem Dariom Prpićem.

Interesantno je da su Dario i Marko nekada bili prijatelji, te se pričalo da su čak i kumovi, iako je Dario javno govorio o Žugiću samo jednom.

Pred Anđelkino venčanje sa Markom, Dario Prpić je dao izjavu koja se dugo prepričavala.

- Želim im svu sreću ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - izjavio je tada Dario za Kurir.

Podsetimo, Anđelka je prvo istakla da su "žene često okarakterisane ružnim terminima, kada se razvedu ili se porode drugi ili treći put" - što njoj jako smeta.

- Žato sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece? - pitala je voditeljka.

- I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je "drugorotka"? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije - poručila je Anđelka na radiju "S1".

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA