Miki Đuričić je novcem iz rijalitija uspeo da sredi kuću u Kupinovu: Potrošio hiljade evra, komšija je zapalio

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Miki Đuričić je batali rijaliti karijeru, i postao voditelj emisije koja se "vraća na velika vrata" na televiziji Prva.

Naime, vest da je Miki promenio zanimanje, iznenadila je mnoge, jer je od rijalitija godinama baš lepo živeo i sredio svoj život, ali i imanje u rodnom Kupinovu.

Kako je svojevremeno otkrio, od učešća u rijalitiju, od davne 2006. godine, razario je sigurno više od pola miliona evra, a deo je, čini se, pametno iskoristio.

Miki je u potpunosti sredio imanje u rodnom selu, i to nakon što je nedavno dobio dete i oženio se, mirnom i povučenom profesorkom.

Kuću  je potpuno sredio, radio fasadu i napravio pravu oazu za sebe i porodicu, od para koje je zaradio učešćem u poslednjoj sezoni rijalitija, planirao je čak i da pokrene privatni biznis.

Kako su ranije pisali, on je u roniranje kuće uložio više destina hiljada evra, a nedavno je komšija s kojima nije dobar, čak i zapalio kuću.

Podsetimo, Miki se oženio u 43. godini, za profesorku koja mu je podarila ćerku Dunju, od koje se danas ne odvaja.

- Ona je profesorka u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je Miki jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯lko™

    10. septembar 2024 | 15:54

    A sa kojim kvalifikacijama je ovaj lažni pčelar postao voditelj? Dakle sve čega se dotaknemo pretvara se u rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA