Emina objavila sliku ubijene devojčice (8), reči kojima se oprostila stvarno "bole": To nije meso i krv"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muzička zvezda Emina Jahović objavila je sliku osmogodišnje devojčice, čije je beživotno telo pronađeno u potoku, i od nje se oprostila.

Naime, devojčica Narin Guran (8) iz Turske, za kojom je tragala cela zemlja, pronađena je juče mrtva u potoku u Dijarbakiru, a sumnja se da je ubijena.

Emina je objavila sliku devojčice, i od nje se oprostila bolnim citatom:

- Тo nije meso i krv, već srce koje nas čini očevima i sinovima." Džonatan Šiler - napisala je ona citirajući bolni citat pozantog američkog advokata.

Emina Jahović Foto: Instagram/yaemin

Podsetimo, telo devojčice pronađeno je dva kilometara od Narininog rodnog sela. Nakon što je devojčica pronađena, policija je započela akciju u kojoj su uhapšene 24 osobe. Među njima su devojčicini roditelji, dva starija brata, troje ujaka, stričevi i strina.

Pojedini turski mediji preneli su da su devojčicina majka, sestra i još neki članovi porodice brisali poruke na WhatsApp-u. Prema preliminarnim rezultatima obdukcije devojčica je imala povrede na vratu, kao i prelom noge.

Guverner Dijarbakira, gde je devojčica nestala 21. avgusta, saopštio je da je telo devojčice stavljeno u džak, sakriveno granjem i kamenjem i ostavljeno na obali potoka.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA