Zvezdan Slavnić besan na Anđelu, ocrnio je nakon ulaska u Elitu: "Mateja je pobegao od nje, takav uticaj ima"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, nije krio svoje emocije povodom ulaska Anđele Đuričić u "Elitu 8". Iako je pratio njen ulazak, ističe da mu se to nije svidelo.

Izrazio je zbunjenost Anđelinim odgovorima na postavljena pitanja, ističući da ga nije povredilo, već da mu je bilo jako čudno.

- Uopšte me nije povredilo, nego mi je jako čudno. Svako pitanje se svodi na to da sam ja najveća greška. To se desilo pre dve godine, godinu i po, koliko već. Nastavili smo svoje živote, ona je nastavila svoj, ja svoj. Ima mnogo stvari koje je za ovih godinu dana uradila loših, a na koje bi trebalo da se bazira. Naš odnos, ljubav, to je bilo, pa je prošlo - rekao je on.

Na pitanje da li je ona njemu najveća greška, Slavnić kaže:

- Meni nije ona najveća greška, očigledno da je trebalo da mi se desi. Sada je ne doživljavam, nigde je ne spominjem. Dam odgovor kada me spomene, jer gde god da se pojavila pričala je samo o meni. Ja to ne pričam, to me ne zanima, daću odgovor, ali... - rekao je Zvezdan i dodao da bi bilo lepo da Anđela u rijalitiju nađe novu ljubav.

Kada je reč o Mateji Matijeviću, takođe učesniku "Elite 8" i bivšem Anđelinom partneru, Zvezdan je izneo svoje mišljenje o njihovom odnosu.

Istakao je da je pratio dešavanja i da je jasno da je Mateja na kraju "cele te balade" pobegao od nje. Izrazio je mišljenje da Anđela očigledno ima određeni uticaj na muškarce, ali nije želeo da spekuliše o njihovoj budućnosti.

- Ja sam to nešto malo pratio, a koliko sam video, Mateja je na kraju cele te balade pobegao od nje. Očigledno je da ima takav neki uticaj na muškarce, šta ja znam - naveo je on.

Zvezdan je jasno istakao da neće glasati za Anđelu tokom njenog boravka u "Eliti 8".

- Naravno da neću - jasan je bio Slavnić.

(Telegraf.rs/Pink)

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • helga

    10. septembar 2024 | 08:57

    sve najgore pricala o pinku pa opet udje. bez stida i srama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA