Ana Nikolić bacila Raletove stvari preko terase: Sačekao ga haos na Voždovcu, usledila drama nakon raskida?!

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Ana Nikolić priznala je da je stavila tačku na vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i da nakon raskida nisu ostali prijatelji.

Ana je, navodno, toliko ljuta na Raleta da je pre nekoliko dana odlučila da mu se osveti tako što mu je bacila sve stvari sa terase stana na Voždovcu gde ona živi, a gde je Rale provodio mnogo vremena dok su bili u ljubavi.

Malo nakon što se odlučila na ovaj korak, Nikolićeva je navodno pozvala Raleta i poručila mu da može da dođe i pokupi svoje stvari sa ulice, što je njega šokiralo.

Rale je zatim došao na Voždovac, a nakon što je pokupio svoje stvari sa pločnika ispred zgrade, molio ju je da ga pusti u stan kako bi razgovarali. On ju je ubeđivao par minuta, a, kad je shvatio da neće uspeti da je ubedi, otišao je.

Ana je malo potom izašla iz stana i uputila se ka jednom tržnom centru gde najčešće provodi vreme, kako prenosi "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Ana Nikolić proslavila četiri meseca veze sa Raletom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA