Kolaps u Kotoru zbog Jelene Rozge! Evo šta se tačno dogodilo!

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica Jelena Rozga, održala je spektakularni koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, i na najbolji mogući naćin zatvorila Hyatt Summer Stage.

U stilu svetskih zvezda, Jelena se pojavila na nastupu i oduševila sve prisutne svojim izgledom. Nizali su se komplimenti okupljenih na njen račun a ona je i pre i nakon koncerta našlavremena za sve fanove i strpljivo pozirala.

"Koliko je samo lepa i normalna. Ostvario mi se san da je vidimi budem na njenom nastupu" - samo je jedan od komentara okupljenih gostiju na ovom velikom koncertu.

Nizali su se veliki Rozgini hitovi koji traju decenijama a najviše ovacija izazvala je njena nova pesma "Lavica" koju je izvela više puta na nagovor publike.

Plavokosa Splićanka nije krila oduševljenje što peva na ovoj popularnoj manifestaciji a prizori sa koncerta su nestvarni. Pored nje, do sada su na istom mestu pevali Petar Grašo, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Hari Mata Hari i mnogi drugi.

- Ne mogu vam opisati koliko sam srećna i uzbuđena! Hvala mojoj najboljoj publici, koja mi iz dana u dan pruža bezrezervnu podršku i ljubav. - izjavila je Rozga vidno srećna što je nastupila baš na ovom mestu.

Jelena Rozga još jednom je dokazala zašto važi za jednu od najvećih regionalnih zvezda a koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort će se zasigurno dugo pamtiti.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    10. septembar 2024 | 01:15

    Prelepa je, šteta što se nije udala i nema decu. bila bi slatka na mamu.❤️❤️❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA