Kraljica Prajda nastupila prerušena u Milicu Pavlović! Pevačica je raspametila poklonom koji joj je poslala!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reginalna muzička zvezda Milica Pavlović oduvek je u prvi plan isticala da je borac za ravnopravnost i nikada nije bila suzdržana kada je u pitanju LGBT populacija.

Pre dve godine je bila specijalni gost na proslavi rodjendana jednog beogradskog gej kluba, a sada je svojim potezom ponovo dala podršku nedavno održanom Prajdu u srpskoj prestonici.

Naime, Milica je saznala da ovogodišnja kraljica Prajda, Sunnoka, ima u planu da izvede njen hit pred učesnicima manifestacije, pa je rešila da je iznenadi i podrži na vrlo jedinstven način - poslala joj je svoj originalni kostim u kome je izvela Medli performans sa albuma "Lav".

Sunnoku je ovaj gest raspametio, pa se javno zahvalila Milici na ovakvoj podršci.

- Jedno veliko hvala dugujem Milici koja me je beskrajno iznenadila divnim gestom. Ona je moja omiljena pevačica i već godinama je bezuslovno volim i podržavam. Bila mi je velika čast da baš za ovaj veliki momenat u mom životu ponesem njen kostim. Oduvek se divim njenom radu i požrtvovanosti kao i ljubavi koju pruža svojom fanovima - napisala je oduševljena Sunnoka na društvenim mrežama.

Sunnokin nastup kao kraljice Prajda u kostimu Milice Pavlović postao je viralan na društvenim mrežama, a pevačicin gest je pozdravljen kao lep način da se pruži podrška.

(Telegraf.rs)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA