Pretučen Ivan Marinković? Napadnut sa leđa, reagovala i Hitna: "Pretrpeo je povrede glave, lica i stomaka"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Pojavila se vest u medijima da je Ivan Marinković neposredno pre ulaska u rijaliti "Elita", navodno pretučen od strane dva muškarca koja su ga napala sa leđa.

Kako je dalje navedeno, pretrpeo je povrede u predelu glave, lica i stomaka, zbog čega je morala da reaguje i Hitna pomoć.

- Ivan je krenuo iz stana da završi neke obaveze i to se sve desilo oko devet uveče. U jednom delu gde je bilo mračnije i nije bilo ljudi, sačekala su ga dvojica i napali ga sa leđa, nije imao mogućnost da se brani. Udarali su ga po glavi i licu, da bi ga jedan na kraju šutnuo u stomak. Pobegli su nakon minut, a Ivan je nekako izvadio telefon iz torbice i nazvao Hitnu koja je došla u roku od pet minuta. Na sreću nema nikakve prelome, ali je dosta ugruvan i boli ga glava. Preporučeno mu je strogo mirovanje. Hitna pomoć je po službenoj dužnosti nazvala i policiju koja je uzela od Ivana izjavu i sada traže napadače - počinje izvor blizak Ivanu za "Star" i dodaje:

- Nesreća je što tu gde je pretučen nije bilo kamera u blizini. Međutim, Ivan je rekao da ima nekoliko neprijatelja iz rijalitija i da je moguće da je neko od njih platio dvojicu da ga pretuku. Ne može ni on da tvrdi ništa i optužuje nekog dok ne sazna istinu. Baš je dva dana imao bolove i nije izlazio iz stana uopšte. Sada je malo i uplašen, te ni ne ide sam nigde. Bila mu je sestra u stanu da mu pomogne šta treba. Inače, kada se oporavi kaže da će ući u rijaliti da će još više da ih gazi i iznosi sve što zna o njima.

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA