Karića prikazali na Pinku! Svi se pitaju gde je nestao, produkcija ovim potezom dokazala da ga nije otpisala?!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti učesnik Stefan Karić, mnogima poznat kao zavodnik sa Zvezdare, 7. septembra se uselio u "Elitu 8", a jutro nakon useljenja, kako se navodi, morao da je napusti imanje.

Kako je istakao Uroš Stanić u razgovoru sa Miljanom Kulić, Karić je u jutarnjim časovima napustio rijaliti jer mu je naglo pozlilo.

Večeras, 8. septembra, održava se ulazak "odabranih" u "Elitu", a na početku emisije prikazali su snimke od prve večeri. Tada su prikazali i Stefana Karića, pa mnogi smatraju da su ovim potezom dali naznake za povratak ovog zadrugara i da ga nisu "otpisali".

Podsetimo, Karić je poslednji put na imanju viđen kako šeta dvorištem sa Anđelom Đuričić. Fanovi po grupama "Zadruge" spekulišu da ga nakon toga nisu više videli.

Anđela i Karić su tada komentarisali kako je lepo uređeno imanje za novu sezonu, a Karić je u jednom momentu otišao da proveri da li su otvoreni diskoteka i kazino, što možete pogledati u snimku ispod.

Ekipa Telegrafa je do objavljivanja ovog teksta pokušala da stupi u kontakt sa Stefanovim ocem, Osmanom Karićem, ali nam on nije odgovarao na poruke i pozive.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefan napustio Elitu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA