Dule Savić otvorio dušu o Bori Čorbi: "Kad sam čuo..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čuveni fudbaler Dule Savić je u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom", koja će se emitovati u četvrtak na Jutjubu, na ivici suza govorio o smrti legendarnog rokera Bore Ðorđevića.

- Bora je pre svega ogromna, možda i najveća legenda među srpskim rokerima, pesnicima i među Zvezdašima. Do skoro smo se dopisivali i slali poruke jedan drugome. Znao sam da je u lošem stanju. Njegovo zdravlje je bilo odavno ugroženo. On se borio koliko je mogao, ali ne možete preko onoga što nije u vašoj moći - rekao je Savić i dodao:

- Kada sam čuo... Video sam na mrežama da je u bolnici. Hteo sam da mu napišem poruku. Nismo znao šta bih pametno mogao da napišem, a da ne bude ono otrcano: "Drži se druže. Pobedićeš". A znam koliko je loše da ni Džingis-kan ne može to da pobedi, a kamoli on - naveo je Savić.

@razgovorisazlojutrom Dule Savić o svom prijatelju i velikom zvezdašu, Bori Đorđeviću! Sve naše emisije možete pogledati na linku u opisu profila! #razgovorisazlojutrom #sazlojutrom #darkozlojutro #ribljacorba #boradjordjevic #borisavđorđević #borađorđević #robljačorba #dulesavic #dulesavić #pogledajdomsvojandjele #dvegitare #plavivoz ♬ original sound - RazgovoriSaZlojutrom

Proslavljeni fudbaler je istakao i to da je Bora svoje teško stanje uvek okretao na šalu.

- To je ono što je nas, njegove drugare, prijatelje i Zvezdaše i vojvode, kako smo jedan drugog zvali, držalo u ljudskosti, ljubavi i da odbacujemo to njegovo putovanje, kako je i sam rekao, Plavim vozom. Spremite Plavi voz jer mu je zdravlje otiŝlo skroz na skroz" - izjavio je Dule Savić u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

(Telegraf.rs)

Video: Sahrana Bore Đorđevića snimljena iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    8. septembar 2024 | 20:54

    Toliki prijatelji i dopisivanja..... juče na sahrani nigde nikoga sem njih par........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA