Sestra Bore Đorđevića se nije pojavila na sahrani, sada se oglasila i objavu posvetila bratu: "Miliša..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 17

Sestra pokojnog Bore Đorđevića, Biljana Krstić, nije se pojavila na komemoraciji i sahrani svog brata.

Pevačica je bila sprečena da dođe, ali je nekoliko sati nakon završenog čina posvetila objavu svom bratu.

Bilja je Boru zvala posebnim nadimkom, koji je nastao još iz perioda grupe "Suncokret" - Miliša, pa je tako u objavi podelila njegovu fotografiju iz mladosti i napisala kratko:

- Suncokret. Miliša - napisala je Bilja uz staru, crno belu fotografiju brata, koji je tada bio na gitari, za mikrofonom i dodala emodži crvenog srca.

Podsetimo, nakon tužne vesti da je Bora Đorđević preminuo, 4. septembra, oglasila se Bilja Krstić.

Na Instagramu je podelila uspomenu sa bratom i napisala:

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju. Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš "Miliša", kako smo ga svi u Suncokretu zvali, je među zvezdama. To je ona najsjajnija - napisala je Bilja Krstić.

Potom je podelila i pesmu koju je glumac Ivan Mihailović napisao za rok legendu.

Pesmu prenosimo u celosti:

- Teško je. Uvek je teško kada ode pesnik. Radio si šta god si hteo. Niko nije mogao da ti zabrani. Pi*ao si uz vetar. Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani. Znao si da ovaj život ima krupan nedostatak, jer koliko god da traje uvek bude kratak.

Želim ti da gore negde, ustvari, nisu licemeri i go*nari, da ima neka reka i pored nje lepa trava meka, da sunce izlazi i zalazi, a da svanuća budu bar upola lepa kao ona iznad crkve Sv. Marka. A mi, što smo još tu, dok budemo tražili odgovor na pitanje da li je ljudski rod zasluio Nojev brod, gradićemo svoj mali svet i oko njega kineski zid.

I opet se nadam, druđe, da ulaz u neki bolji i pravedniji svet, ne košta više od dva dinara. I kad odeš gore, nemoj više gledati dole, jer videces prizore potresne - napisao je Ivan, a Borina sestra, čuvena pevačica Biljana Krstić se mladom glumcu zahvalila na ovom divnom gestu.

- Dragi Ivane hvala na ovom prelepom tekstu o Bori (tekst glumca Ivana Mihailovica inspirisan je Borinim stihovima) - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Hor na groblju u Čačku peva "Pogledaj dom svoj Anđele"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    7. septembar 2024 | 20:03

    Ne sudite da vam ne bude suđeno! Možda je žena bolesna pa nije mogla doći, tlak, šećer, viroza respiratorna, stomačna itd. Možda jednostavno nije mogla doći da ga ima u sjećanju onakvim kakav jeste. Možda ima mnogo drugih razloga kojih mi ne znamo ali svi bi drugoga pljuvali ne vidjevši sebe.

  • Mit

    7. septembar 2024 | 21:11

    Sramota za sve one koji nisu dosli da ga poslednji put isprate, ali to smo mi.

  • SVM

    7. septembar 2024 | 20:51

    Prosto,bila je sprečena. Oni koji bi trebalo da znaju razlog,znaju. Zašto bi celom svetu objašnjavala. Postoje razlozi i dani kada mu ni hitna pomoć ne bi pomogla da negde odem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA