Član benda Riblja čorba i Borin veliki prijatelj potvrdio važnu informaciju na dan sahrane

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Miroslav Vicko Milatović, bubnjar Riblje čorbe, je na komemoraciji povodom smrti Bore Đorđevića u Čačku potvrdio važnu informaciju svim fanovima kultnog rok benda.

On je održao emotivan govor o Bori Čorbi, a na početku govora nije mogao da zadrži suze.

Nakon suza, Vicko je otkrio da je tri godine pre smrti, Bora napisao pesme za njihov poslednji album, koji će uskoor biti objavljen.

- Imao sam čast da budem uz Boru pune 22 godine. Da ga upoznam i shvatim. Bore više nema. Svet ga više nema. Obezglavljeni smo. To su rečenice koje će mi ostati u sećanju urezane, a koje sam čuo prethodnih dana. Pre tri godine Bora je napisao pesmu, za naš poslednji album. Bilo je teško ispratiti njegove emocije. Album “Ljubav i smrt” do sada neobjavljen, ostaće kao zaveštanje Borino, da ga podelimo sa vama. Porodica i grupa imaće čast i odgovornost da Borine uspomene i dostignuća čuvaju i neguju sa posebnom pažnjom, na pravi način.

- Dragi nas Boki, ako misliš da si otišao i ostavio nas, varaš se. Pozdravi nam Rajka i Mišu, kaži im da nam užasno nedostaju, kao što ćeš nam nedostajati i ti. Nađi večni spokoj i mir, jer to si brate zaslužio.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA