Bivša voditeljka tvrdi da je bila pod "crnom magijom": "Drugarica koja me je mrzela, našla sam crnu vunicu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Nekadašanja voditeljka Olja Crnogorac veoma je aktivna na Tiktoku gde sa pratiocima deli priče iz svog života, ajednom je zaista uplašila i zaprepastila mnoge.

Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je ispričala da je prošla kroz agoniju zbog bivše drugarice, koja joj je navodno bacila crnu magiju.

Kako je ispričala, tadašnju prijateljicu je upozala u izlasku, a zatim su krenule intezivno da se druže. Međutim, kako joj ispričala, ona joj nikada nije želela dobro.

- Ona je htela moj život i da bude ja. Volim žene, volim da se družim sa njima, i moj krug nije toliko zatvoren, kada vidim da neko ima problem, volim da pomognem, pa tako i njoj. Upoznala sam je u noćnom izlasku, reč po reč, otišle smo na ručak, putvanja, postale smo bliske... - počela je Olja i dodala:

@montenegrina_o
Kakve su vase drugarice ?
♬ original sound - Olja

- Uzimala je moje stvari bez pitanja, našla sam joj posao... U njenom društvu svaka moja priča bila je izvrnuta podsmehu, ruglu... Polako sam shvatala da me potajno mrzi. Ofarbala se u moju boju, koristila moje poštapalice i izlazila krišom sa mojim prijateljima... Uvek sam joj bila tema ja, koliko sam loša, pokvarena i još sijaset loših epiteta. Kada je pitaju što se druži sa mnom kad sam takva, govorila je da me žali.

Olja je ispričala i šta joj se dogodilo zbog ovog prijateljstvo.

- Jednom sam u svom nakitu našla vunicu vezanu u mašnu. Pomislila sam da je nešto od nakita, ali nije. Tih noći sam se preznojavala dok sam spavala, imala lucidne snove, a tokom dana bila svadljiva i razdražljiva. To je uticalo na moje odnose na poslu i sa momkom, kao da se sve raspadalo dok je ona cvetala. Zdrav razum mi nije dozvoljavao da shvatim da su to neki hokus-pokusi. Odnela sam tu mašnu nekoj ženi koja je rekla daje to uradila neka žena koja me iskonski mrzi i da mi želi da mi se ceo život veže u jedan čvor. Šta je ta žena uradila sa tom čvorom ne znam, ali tu noć sam spavala ko beba", podelila je ona sa pratiocima.

(Telegraf.rs)

Video: David otkrio da se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA