"Zamoli tvog anđela gore..." Potresno obraćanje Miroslava Ilića na oproštaju od svog druga Bore Čorbe

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon gradonačelnika i brojnih prijatelja, legenda narodne muzike Miroslav Ilić se oprostio od Bore Čorbe na komemoraciji u Kulturnom centru.

Na samom početku nije uspeo da suzdrži suze, zbog čega je na kratko prekinuo svoj emotivni govor.

- Pre svega iskreno saučešće porodici i nejgovim prijateljima, saoborcima iz Riblje čorbe i svim njegovim saoborcima iz tog rok sveta. Dragi Boro ja nisam često bio u ovoj prilici da se opraštam od nekog, možda nisam ni najvičniji, ali neću te obrukati.

Iliće je istakao da je od ranih dana s ponosom isticao da je Borin prijatelj iz Gimnazije, a za sam kraj, iz teksta njegove najemotivnije pesme, oprostio se od Bore.

- Bila je velika privilegija deliti to vreme muzike sa tobom, ti na mom frontu, ja na mom frontu. Što se mene tiče, na tvom fronut si bio najbolji i svi ostali su mogli da ti pljunu pod prozor jer je to činjenica. S ponosom sam isticao da smo drugari još iz školskih dana. Zamoli svog Anđela gore da pogleda svoj dom, počivaj u miru, neka ti je večna slava - rekao je.

(Telegraf.rs)

Video: David otkrio da se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    7. septembar 2024 | 12:32

    ❤️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA