Ovo je sin Bore Čorbe: Boris se gotovo nikada do sada nije pojavio u javnosti

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Legendarni roker Bora Đorđević biće sahranjen danas, 7. septembra, na čačanskom groblju, gde se okupio veliki broj njegovih poštovalaca, prijatelja i članova porodice.

U 11 časova počela je i komemoracija u Kulturnom centru, na kojoj se pojavio i njegov sin Boris kojeg je dobio u prvom braku.

Borin sin Boris ne odvaja se od rokerove supruge Dubravke. Oboje su u crnini, vidno utučeni. Ljudi su prilazili da im izjavljuju saučešće, a Dubravka nije mogla da sakrije suze.

Bora je bio u braku sa Dubravkom Milaković, ali iza sebe imao je i dva prethodna braka. Prvi put je stao na "ludi kamen" sa Draganom Đorđević, s kojom je dobio sina Borisa.

Iako je Bora bio diskretan kada je reč o njegovom privatnom životu, poznato je da je živeo sa Draganom i njenom ćerkom Tamarom, koju je prihvatio kao svoju. Tamara koja danas, kako se navodi, predaje u školi, pre nekoliko godina im je podarila prvo unuče.

Borin sin Boris, kako je Đorđević jednom otkrio, živi daleko od gradske vreve, na Rudniku, gde se bavi uzgajanjem lekovitog bilja.

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa "ćale", "brate". Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - rekao je Bora jednom prilikom za "Hello".

(Telegraf.rs)

Video: David otkrio da se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA