Ova atraktrivna crnka je žena budućeg zadrugara: Bila je u vezi sa Andrijom Miloševićem 5 godina, a bavi se...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Juče, 7. septembra, počela je osma sezona rijaliti programa "Elita".

Iako su mnoga imena već poznata, na nekim rijaliti fan stranicama pojavile informacije da popularni crnogorski tiktoker Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir, ulazi u "Elitu".

Jodžir je u braku sa lepom Irenom, koja je ranije bila u emotivnoj vezi sa popularnim glumcem Andrijom Miloševićem. Zabavljali su se čak 5 godina.

Irena radi kao novinarka na jednoj crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije.

Irena je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan ceo život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - rekla je ona svojevremeno za domaće medije, a Jovan je otkrio da ga je supruga zaprosila i to na ovaj način:

- Irena je originalna, i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko! Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću.

Inače, Andrija godinama uživa u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a par je nedavno i dobio dete.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon što su ona i Vujadin otkazali svadbu, Mirka Vasiljević progovorila o venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA